Panairi i Librit, pesë ditë prezantime me titujt e rinj dhe takime me autorët

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 18:52

Panairi i Librit, pesë ditë prezantime me titujt e rinj dhe takime me autorët

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 18:52

Ka nisur rrugëtimin panairi i librit. Edicioni i 24 rikthehet ne Pallatin e Kongreseve, pas një viti online për shkak të pandemisë. Botuesit premtojnë ulje çmimesh, ndërsa organizatorët dy kënde për t’u takuar me autorët dhe përkthyesit.

Panairi i Librit, pesë ditë prezantime me titujt e rinj dhe takime me autorët

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 18:52

Ka nisur rrugëtimin panairi i librit. Edicioni i 24 rikthehet ne Pallatin e Kongreseve, pas një viti online për shkak të pandemisë. Botuesit premtojnë ulje çmimesh, ndërsa organizatorët dy kënde për t’u takuar me autorët dhe përkthyesit.