Panairi i librit rikthehet fizikisht, detajet dhe risitë

Publikuar më: 16/11/2021, ora 16:42

Panairi i librit rikthehet fizikisht, detajet dhe risitë

Publikuar më: 16/11/2021, ora 16:42

Pak orë nga panairi i librit, që këtë vit rikthehet fizikisht, pas një viti të vështirë, ku u detyrua të zhvillohet online. Lexuesi do të ketë mundësi nga nesër e deri në fundjavë, të njihet me titujt më të rinj por gjithnjë nën masa të kufizimit për shkak të pandemisë. Luela Myftari zbulon detajet dhe risitë e këtij edicioni të 24 të panairit të librit.

Panairi i librit rikthehet fizikisht, detajet dhe risitë

Publikuar më: 16/11/2021, ora 16:42

Pak orë nga panairi i librit, që këtë vit rikthehet fizikisht, pas një viti të vështirë, ku u detyrua të zhvillohet online. Lexuesi do të ketë mundësi nga nesër e deri në fundjavë, të njihet me titujt më të rinj por gjithnjë nën masa të kufizimit për shkak të pandemisë. Luela Myftari zbulon detajet dhe risitë e këtij edicioni të 24 të panairit të librit.