Panairi i librit, rikthehet pas një viti mungesë

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 11:06

Panairi i librit, rikthehet pas një viti mungesë

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 11:06

Ngjarja më e madhe e vitit për librin, tashmë një traditë që prej 2 dekadash ka nisur udhëtimin këtë 17 nëntor. Stendat u ngritën edhe këtë here dhe Pallati i Kongreseve është gati të mirëpresë shtëpitë botuese, përfshirë këtu edhe ato nga Kosova, Maqedonia e Mali i Zi që sjellin në Tiranë tituj të rinj të publikuar përgjatë këtij viti.

Panairi i librit, rikthehet pas një viti mungesë

Përditësuar më: 17/11/2021, ora 11:06

Ngjarja më e madhe e vitit për librin, tashmë një traditë që prej 2 dekadash ka nisur udhëtimin këtë 17 nëntor. Stendat u ngritën edhe këtë here dhe Pallati i Kongreseve është gati të mirëpresë shtëpitë botuese, përfshirë këtu edhe ato nga Kosova, Maqedonia e Mali i Zi që sjellin në Tiranë tituj të rinj të publikuar përgjatë këtij viti.