Panairi i turizmit në Lecce, Vlora “josh” italianët me bregdetin

Vendet turistike, kapacitet akomoduese, gastronomia, qendrat historike dhe gjithçka tjetër që mund të ofrojë jugu i Shqipërisë nga Vlora në Sarandë janë prezantuar në një panair në Lecce të Italisë.

Kjo është hera e parë që Vlora prezanton e vetme resurset turistike për një vend si Italia, shtetasit e të cilës vitet e fundit kanë filluar ta frekuentojnë gjithnjë e më shumë bregdetin e vendin tonë.