Panariti para izolimit, gati rezerva ushqimore për banorët dhe bagëtinë

Publikuar më: 21/11/2021, ora 16:33

Panariti para izolimit, gati rezerva ushqimore për banorët dhe bagëtinë

Publikuar më: 21/11/2021, ora 16:33

Panariti është një ndër fshatrat që bllokohet për të paktën 3 muaj gjatë stinës së dimrit në qarkun e Korçës.