Pandeli Majko për Samitin e Diasporës: Do të prodhojë rezultate konkrete – A2

Pandeli Majko për Samitin e Diasporës: Do të prodhojë rezultate konkrete

Samitin e dytë të diasporës, ministri i shtetit Pandeli Majko, e cilëson një provë për qeverinë dhe punën e bërë deri më tani. Ndryshe nga aktiviteti i parë i cili kishte karakter simbolik, samiti i dytë pritet të prodhojë rezultate konkrete.

Intervista e plotë e ministrit të Shtetit për Diasporën, dhënë për A2 CNN