Pandemi dhe përmbytje, situata nga moti i keq dhe zbatimi i masave antiCovid

Korrespondentët e A2 sjellë një raportim të detajuar të situatës së krijuar nga moti i keq dhe zbatimit të masave të reja kundër koronavirusit që hynë në fuqi mbrëmjen e së enjtes.