Pandemia Covid-19, marrëdhëniet SHBA-Kinë në krizën më të thellë

Medlir Mema, pedagog në Tokio, foli në Dita Jonë për marrëdhëniet e tensionuara mes Shteteve të Bashkuara të Amerikës dhe Kinës.