Pandemia Covid-19 në Europë, Spanja me nivelin më të lartë të rasteve në 14 ditët e fundit

Spanja është shndërruar në vendin europian me më shumë raste me Covid-19 për popullatë në 14 ditët e fundit. Deklarata vjen nga Qendra Europiane për Parandalimin dhe Kontrollimin e Sëmundjeve.