Pandemia Covid-19, prej 5 ditësh ka nisur aplikimi i dozës së tretë

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 12:29

Pandemia Covid-19, prej 5 ditësh ka nisur aplikimi i dozës së tretë

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 12:29

Prej 5 ditësh ka nisur aplikimi i dozës së tretë anti-covid, e cila mendohet se ofron mbrojtje shtesë kundër COVID-19. Vaksina përforcuese do të aplikohet tek popullsia mbi 60 vjeç dhe tek ata persona që kanë mbi 6 muaj nga marrja e dozës së dytë.

Pandemia Covid-19, prej 5 ditësh ka nisur aplikimi i dozës së tretë

Përditësuar më: 5/11/2021, ora 12:29

Prej 5 ditësh ka nisur aplikimi i dozës së tretë anti-covid, e cila mendohet se ofron mbrojtje shtesë kundër COVID-19. Vaksina përforcuese do të aplikohet tek popullsia mbi 60 vjeç dhe tek ata persona që kanë mbi 6 muaj nga marrja e dozës së dytë.