Pandemia COVID-19, shqiptarja në Kanda tregon luftën me koronavirusin

Xhesika Dickie, studente për ekonomi dhe financë në Toronto, Kanada, e cila ka pasion fitnesin dhe mbajtjen e trupit ne formë, tregon në “Dita Jonë” eksperiencën e saj në vetëizolim dhe do jep disa këshilla të nevojshme për t’u ndjekur gjatë qëndrimit në shtëpi.