Pandemia Covid, bizneset e turizmit kërkojnë shtyrjen e orës policore

Korrespondentja e A2 në Vlorë, Jerola Ziaj sjell të rejat më të fundit rreth situatës së pandemisë në qytetin bregdetar dhe kërkesave të bizneseve.