Pandemia Covid, koha, njeriu dhe kuptimi i saj

Regjisori Armand Bora ishte në studion e “Dita Jonë” për të folur për mënyrën sesi do të jetojmë pas pandemisë. Në numrin e fundit të “Medius” ai pyet nëse ka kuptim që pas pandemisë të përpiqemi të jetojmë njësoj si para saj, pa bërë pyetjen nëse, ajo mënyrë të jetuari ishte dhe është e duhura.