Pandemia Covid, mbyllja e universiteteve dhe reagimi i studentëve

Në ditën e fillimit të vitit të ri akademik, gazetari i A2, Armend Pire sjell të reja nga reagimi i studentëve për të nisur mësimin online për shkak të pandemisë.