Pandemia dhe politika në Shtetet e Bashkuara të Amerikës

Në rubrikën “Bota në një javë” në Dita Jonë ishte i ftuar gazetari Xhevahir Qardaku, i cili foli për zhvillimet në Shtetet e Bashkuara, si dhe për të rejat premtuese që vijnë nga Oksfordi lidhur me vaksinën ndaj Covid-19.