Pandemia dhe propaganda, pamje të pastra dhe me muzikë nga pavionet e spitaleve

Ndërsa pandemia është duke i shtrirë gjithnjë e më thellë rrënjët në Shqipëri, ministrja e Shëndetësisë fjalimin e saj për të shpjeguar masat shtrënguese, e nisi duke i kërkuar bashkëpunimin medias.