Pandemia, Europa po shkon nga mbyllja te “marrja e frymës” dhe vaksinimi

Mjekja Aurora Dollenberg jep detaje mbi situatën e pandemisë në Gjermani dhe në Europë, mes shqetësimit për variantet dhe shpresën për vaksinat.