Pandemia gjunjëzon Perunë, situatë katastrofike, nuk ka shtretër për pacientët

Spitalet në fushë të hapur janë kthyer në një nevojë dhe brenda klinikave publike situata është bërë kaotike. Kjo video e siguruar nga CNN tregon një qendër mjekësor në Lima të Perusë, ku dhjetëra pacientë presin të mjekohen në karrocë me rrota, pasi shtretërit nuk janë të disponueshëm.