Pandemia koronavirus, cilësia e menaxhimit të situatës nga bashkitë

Pandemia ka vështirësuar çdo hallkë e proces dhe natyrisht ka mbërritur të prekë edhe menaxhimin e qyteteve. Drejtori Ekzekutiv i Shoqatës së Bashkive të Shqipërisë, Agron Haxhimali, tregoi në A2 se si bashkitë ia dolën bashkitë në këto javë dhe si paraqitet situata e tyre…