Pandemia koronavirus, epidemiologu: Shqipëria dhe Kosova ecin symbyllur, nevojiten analiza

“Shqipëria ka kaluar një krizë Covidi më të theksuar më parë dhe ndoshta ka një imunitet më të shtuar sesa Kosova sa i përket periudhës që kemi kaluar. Ndoshta kjo mund të reflektohet te diefncat që reflektohen mes Shqipërisë Kosovës dhe Maqedonisë së Veriut, por sigurisht që kjo kërkon një analizë më të gjerë”.