Pandemia koronavirus, mbi 21000 viktima dhe 470000 të infektuar në botë

Çereku i popullatës së botës po jeton në izolim, megjithatë kjo nuk ka frenuar pasoja tragjike të pandemisë koronavirus. Mbi 21 mijë persona kanë humbur jetën, ndërsa në total janë prekur mbi 470 mijë vetë.