Pandemia koronavirus ndan dy shtetet shqiptare

Pse ka kap pak bashkëpunim mes Kosovës dhe Shqipërisë në këto ditë të vështira të pandemisë globale? A nuk duhej qe dy shtetet shqiptare të bëheshin bashkë më shumë se kurrë? Ky është shqetësimi i gazetarit Ben Andoni, i cili shpjegon qëndrimin e tij në “Dita Jonë”.