Pandemia në SHBA, shtohen rastet me Covid-19 mes fëmijëve

Mësuesit dhe zyrtarët e shëndetësisë po ngrenë alarmin për një rritje të rasteve me koronavirus mes fëmijëve. Më shumë se 250 mijë të infektuar u raportuan javën e kaluar në këtë grupmoshë, çereku i rasteve totale të shënuara për atë periudhë.

  • LAJMI I FUNDIT | Lëkundje tërmeti ndihen në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti raportohet të jetë i magnitudës 3,9
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti, 24 kilometra në verilindje të Tiranës, me thellësi 10 km
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmeti ndodhi saktësisht 2 vite pas atij të 21 shtatorit 2019