Pandemia në Shkodër dhe zbatimi i masave në këtë qytet

Korrespondenti i A2, Gjon Gjeka, foli në Dita Jonë në lidhje me situatën e pandemisë në këtë qytet, si dhe mbi zbatimin e masave të reja anticovid.