Pandemia në shkolla, shtohet numri i nxënësve dhe mësuesve të infektuar

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:24

Pandemia në shkolla, shtohet numri i nxënësve dhe mësuesve të infektuar

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:24

Në shkolla po ashtu ka nisur të rritet numri i mungesave për shkak të infektimeve nga pandemia. Nxënësit e prindërit thonë se situata është shqetësuese, ndërsa nga ministria e arsimit nuk rezulton të jetë i njëjti shqetësim.

Pandemia në shkolla, shtohet numri i nxënësve dhe mësuesve të infektuar

Publikuar më: 10/1/2022, ora 15:24

Në shkolla po ashtu ka nisur të rritet numri i mungesave për shkak të infektimeve nga pandemia. Nxënësit e prindërit thonë se situata është shqetësuese, ndërsa nga ministria e arsimit nuk rezulton të jetë i njëjti shqetësim.