Pandemia prek fundin, ulen ndjeshëm infektimet, tri qarqe Covid-Free

Publikuar më: 14/6/2022, ora 15:40

Pandemia prek fundin, ulen ndjeshëm infektimet, tri qarqe Covid-Free

Publikuar më: 14/6/2022, ora 15:40

Pas dy viteve të vështirë, varianti Omicron i koronavirusit duket se po i jep fund pandemisë. Për fat të mirë infektimet kanë rënë ndjeshëm dhe gradualisht po shtohen zonat covid-free në hartën e vendit. Kjo situatë po shoqërohet me mosinteresin për vaksinën edhe pse specialistët vijojnë të thonë se dozat duhet të merren sipas protokolleve.

Pandemia prek fundin, ulen ndjeshëm infektimet, tri qarqe Covid-Free

Publikuar më: 14/6/2022, ora 15:40

Pas dy viteve të vështirë, varianti Omicron i koronavirusit duket se po i jep fund pandemisë. Për fat të mirë infektimet kanë rënë ndjeshëm dhe gradualisht po shtohen zonat covid-free në hartën e vendit. Kjo situatë po shoqërohet me mosinteresin për vaksinën edhe pse specialistët vijojnë të thonë se dozat duhet të merren sipas protokolleve.