Pandemia s’ekziston, fushata elektorale në lokalet e dasmave, kafene dhe godina partie

“Ju lutem besoni që ekziston një virus që mund të na marrë njerëzit e dashur nëse nuk respektojmë apo durojmë edhe pak.”, shprehet zëvendësministrja e shëndetësisë, Eugena Tomini. Në fakt kjo ka qenë një thirrje e vazhdueshme e Komitetit të Ekspertëve, por sa dëgjohet ajo? Së fundmi, rezulton se ky vendim po shkelet në masë nga ligjëvenësit aktual si dhe nga kandidatët e mundshëm për të qeverisur.