Pandemia thelloi hendekun, në tre vite 3701 familje më pak në Shqipëri

Publikuar më: 13/10/2021, ora 19:31

Pandemia thelloi hendekun, në tre vite 3701 familje më pak në Shqipëri

Publikuar më: 13/10/2021, ora 19:31

Në Shqipëri po bie përherë edhe më shumë numri i familjeve. Vetëm në tre vite shifra ra me 3,701. Emigracioni dhe pasiguritë ekonomike renditen si shkaqet kryesore. Pandemia Covid-19 thelloi më tej këtë hendek.

Pandemia thelloi hendekun, në tre vite 3701 familje më pak në Shqipëri

Publikuar më: 13/10/2021, ora 19:31

Në Shqipëri po bie përherë edhe më shumë numri i familjeve. Vetëm në tre vite shifra ra me 3,701. Emigracioni dhe pasiguritë ekonomike renditen si shkaqet kryesore. Pandemia Covid-19 thelloi më tej këtë hendek.