Pandemia vijon të shtrëngojë SHBA-të, bota në garë për vaksinën

Situata e pandemisë në Shtete e Bashkuara, gara e ethshme për një vaksinë dhe rikthimi i masave parandaluese në disa vende evropiane ishin tema të diskutuara këtë mëngjes në Dita Jonë me gazetarin Xhevahir Qardaku.