“Pandemic storytelling”, çelet në Tiranë ekspozita e pikturave të pandemisë

Publikuar më: 22/9/2021, ora 08:44

“Pandemic storytelling”, çelet në Tiranë ekspozita e pikturave të pandemisë

Publikuar më: 22/9/2021, ora 08:44

Ena Bulku dhe Ardian Xinxo të ftuar në Dita Jonë për të folur për ekspozitën e re të hapur në COD.