Panik në Greqi, rrëzohet avioni ukrainas me armatime, u nis nga Serbia

Publikuar më: 17/7/2022, ora 13:36

Panik në Greqi, rrëzohet avioni ukrainas me armatime, u nis nga Serbia

Publikuar më: 17/7/2022, ora 13:36

Një avion mallrash ukrainas u rrëzua rreth mesnatës në zonën e Kavallës në Greqi, duke iu marrë jetën 8 personave që ndodheshin në bord dhe shkaktuar panik te banorët e zonës. Avioni i llojit Antonov dyshohet se pësoi avari në një prej motorëve dhe kërkoi leje për t’u ulur në aeroportin e Kavallës, por nuk arriti të mbërrinte deri atje, duke marrë flakë që në ajër, për t’u përplasur më pas në tokë.

Panik në Greqi, rrëzohet avioni ukrainas me armatime, u nis nga Serbia

Publikuar më: 17/7/2022, ora 13:36

Një avion mallrash ukrainas u rrëzua rreth mesnatës në zonën e Kavallës në Greqi, duke iu marrë jetën 8 personave që ndodheshin në bord dhe shkaktuar panik te banorët e zonës. Avioni i llojit Antonov dyshohet se pësoi avari në një prej motorëve dhe kërkoi leje për t’u ulur në aeroportin e Kavallës, por nuk arriti të mbërrinte deri atje, duke marrë flakë që në ajër, për t’u përplasur më pas në tokë.