Panik në Laknas, familjet përjetojnë në çadër tërmetin e 26 nëntorit

Publikuar më: 30/11/2019, ora 19:29

Panik në Laknas, familjet përjetojnë në çadër tërmetin e 26 nëntorit

Publikuar më: 30/11/2019, ora 19:29

Prej dy muajsh kjo çadër është kthyer në shtëpinë e familjes Jahollari, në Laknas. Tërmeti i 21 shtatorit e shkatërroi shtëpinë e tyre dhe bashkia e shpalli të pabanueshme. “Jemi Xhemile dhe Ali Jahollari. Jetojmë në këtë çadër që ditën që ra tërmeti i parë në 21 shtator. Edhe tërmeti i dytë ne kemi qenë në çadër. Nesër fillon zyrtarisht stina e dimrit dhe ne jemi ende në çadër”, shprehen bashkëshortët.

Panik në Laknas, familjet përjetojnë në çadër tërmetin e 26 nëntorit

Publikuar më: 30/11/2019, ora 19:29

Prej dy muajsh kjo çadër është kthyer në shtëpinë e familjes Jahollari, në Laknas. Tërmeti i 21 shtatorit e shkatërroi shtëpinë e tyre dhe bashkia e shpalli të pabanueshme. “Jemi Xhemile dhe Ali Jahollari. Jetojmë në këtë çadër që ditën që ra tërmeti i parë në 21 shtator. Edhe tërmeti i dytë ne kemi qenë në çadër. Nesër fillon zyrtarisht stina e dimrit dhe ne jemi ende në çadër”, shprehen bashkëshortët.