Pano: Krishtlindja, thelbi i familjes

Në ditëlindjen e Jezu Krishtit, pastori Akil Pano, flet për rëndësinë dhe kuptimin e Krishtlindjes, si dhe mesazhet që komuniteti i krishterë jep sot për të gjithë shoqërinë.