Panucci, Arena Kombëtare dhe organizimi i Botërorit, Duka rrëfehet në A2 | VIDEO

Presidenti i Federatës Shqiptare të Futbollit, Armand Duka në një intervistë për A2 qetëson publikun sa i përket të ardhmes së trajnerit Christian Panucci mbi të cilin u njoftua nëpërmjet mediave për një largim të mundshëm si dhe nuk nguron të komentojë rezultatet e përfaqësueses kuqezi.

Sa i përket ecurisë dhe arritjeve të këtij viti, sipas Dukës, infrastruktura ka qenë fitorja më të mëdha.

Kreu i FSHF nuk nguron të tregojë ekskluzivisht për A2, lajmin e aplikimit për të qenë vend kandidat për zhvillimin e një kampionati botëror femrash në vendin tonë.

 • LAJMI I FUNDIT | Rama: 30 Qershorin e fituan qytetarët edhe për ne
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Gjithçka vjen pas 30 qershorit duhet ta fitojmë ne për qytetarët
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria u kërcënua, u godit, u lëkund, por nuk u rrëzua falë SHBA e BE
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria sot është çliruar nga makthi i gjysmës së parë të vitit
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria nuk do të shohë më djegie mandatesh
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Shqipëria nuk do të shohë më parti molotovësh
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Ata që ndërmorën këtë aventurë, e pësuan edhe për të tjerët që vijnë pas
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Qëndruam në anën e duhur të historisë
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Zgjedhjet tona të brendshme nuk mund t’i ngjajnë zgjedhjeve të mëparshme
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: S’mund të ketë deputetë që shkojnë te njerëzit javën e fundit të fushatës
 • LAJMI I FUNDIT | Rama: Kush s’i përgjigjet ritmit të 30 qershorit, del nga projekti i vitit 2021