Paola Jaho, një pianiste në ngjitje

Publikuar më: 6/7/2022, ora 08:36

Paola Jaho, një pianiste në ngjitje

Publikuar më: 6/7/2022, ora 08:36

Paola Jaho nuk është vetëm mbesa e sopranos shqiptare me famë botërore, Ermonela Jaho, por dhe një yll në ngjitje si pianiste, e cila po shkëlqen në skenat botërore, duke ecur në gjurmët e hallës së saj. Paolën e kishim sot në studion e “Dita jonë” për të biseduar mbi sukseset dhe synimet e saj, si dhe marrëdhënien e veçantë me sopranon Ermonela Jaho.

Paola Jaho, një pianiste në ngjitje

Publikuar më: 6/7/2022, ora 08:36

Paola Jaho nuk është vetëm mbesa e sopranos shqiptare me famë botërore, Ermonela Jaho, por dhe një yll në ngjitje si pianiste, e cila po shkëlqen në skenat botërore, duke ecur në gjurmët e hallës së saj. Paolën e kishim sot në studion e “Dita jonë” për të biseduar mbi sukseset dhe synimet e saj, si dhe marrëdhënien e veçantë me sopranon Ermonela Jaho.