Sondazh: Sa prezent është aktiviteti fizik në përditshmërinë tuaj?
  • Çdo ditë 39%
  • Tre herë në javë 22%
  • Vetëm në fundjavë 6%
  • Asnjëherë 33%

Papa Françesku: Në Ukrainë, krime kundër Zotit dhe njerëzimit

Nga A2 CNN
9 Janar 2023, 22:50 | Aktualitet

A2 CNN Livestream

Ditari nga Erion Dushi