Papa ndihet i lodhur, vështirësia në ecje do të ngadalësojë Papatin e tij

Publikuar më: 30/7/2022, ora 19:35

Papa ndihet i lodhur, vështirësia në ecje do të ngadalësojë Papatin e tij

Publikuar më: 30/7/2022, ora 19:35

Papa Françesku deklaroi se mosha e tij e avancuar dhe vështirësia në ecje ka sjellë një fazë të re, më të ngadaltë të papatit të tij dhe përsëriti se do të ishte gati të jepte dorëheqjen një ditë, nëse problemet serioze shëndetësore do ta ndalonin atë të drejtonte Kishën.

Papa ndihet i lodhur, vështirësia në ecje do të ngadalësojë Papatin e tij

Publikuar më: 30/7/2022, ora 19:35

Papa Françesku deklaroi se mosha e tij e avancuar dhe vështirësia në ecje ka sjellë një fazë të re, më të ngadaltë të papatit të tij dhe përsëriti se do të ishte gati të jepte dorëheqjen një ditë, nëse problemet serioze shëndetësore do ta ndalonin atë të drejtonte Kishën.