Papër, rreziku i nxënësve, aksi nacional e vetmja rrugë për në shtëpi

Aksi nacional Elbasan-Rrogozhinë është e vetmja rrugë për 270 nxënësit e shkollës 9-vjeçare “Fiqeri Balteza”, në Papër të Elbasanit për të shkuar nga shtëpia në shkollë dhe anasjelltas.