Papunësia, ish-zëvendësministri i Financave: Vuajtja ka nisur për të gjithë sektorët e ekonomisë

Elton Haxhi, ish-zëvendësministër i Financave dhe Producentja Ekzekutive për Biznesin në A2, Aurora Sulçe diskutuan mbi papunësinë e krijuar si pasojë e pandemisë, si dhe për ndihmat e dhëna deri tani.