Paqëndrueshmëri rastesh. A duhet të jemi të shqetësuar apo të bashkëjetojmë me situatën?

Sot në vendin tonë rezultuan 18 persona të prekur nga Covid-19 pas testimit të thuajse 190 personave. Epidemiologu Dritan Ulqinaku shpjegon në A2 se në çfarë faze të epidemisë jemi dhe nëse duhet të jemi akoma të shqetësuar nga situata.