Para dhe municione në shtëpinë e gjyqtarit Skënder Damini

Gjyqtari Skënder Damini është marrë në pyetje nga oficerët e policisë për më shumë se tre orë, pasi në banesën e tij u gjendën municione, por edhe 20 000 euro, të fshehura në sirtarët e veshjeve të brendshme. Avokati i tij konfirmoi se në banesën në Tiranë janë gjetur një pistoletë dhe 8 fishekë, një armë për të cilën deri një vit më parë gjyqtari kishte leje të rregullt.

  • LAJMI I FUNDIT | Tërmet i fuqishëm në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmet i fuqishëm në Tiranë
  • LAJMI I FUNDIT | Tërmet i fuqishëm në Tiranë