“Para se të kishte policë, kishte amerikanë”, civilët e armatosur mbrojnë dyqanin nga plaçkitësit

Katër civilë të armatosur ma automatikë u panë të rrinin në gatishmëri para një dyqani në Mineapolis, ndërkohë që zhvillohej protesta për vdekjen e një njeriu me ngjyrë pasi një polic i bardhë i vuri gjurin në qafë, në Mineapolis. Ata tregojnë se mbështesin protestën dhe duan drejtësi për George Floyd, por janë kundër dhunës dhe plaçkitjes së bizneseve.