Parada për “Ditën e Fitores”, Putin-ushtarëve: NATO, kërcënim për Rusinë, luftoni për ne!

Përditësuar më: 9/5/2022, ora 12:42

Parada për “Ditën e Fitores”, Putin-ushtarëve: NATO, kërcënim për Rusinë, luftoni për ne!

Përditësuar më: 9/5/2022, ora 12:42

Asnjë njoftim i madh në Paradën për Ditën e Fitores nga presidenti rus, Vladimir Putin. Shefi i Kremlinit vetëm sa rreshtoi arsyet për nisjen e luftës në Ukrainë dhe NATO-n e cilësoi një kërcënim për vendin.

Parada për “Ditën e Fitores”, Putin-ushtarëve: NATO, kërcënim për Rusinë, luftoni për ne!

Përditësuar më: 9/5/2022, ora 12:42

Asnjë njoftim i madh në Paradën për Ditën e Fitores nga presidenti rus, Vladimir Putin. Shefi i Kremlinit vetëm sa rreshtoi arsyet për nisjen e luftës në Ukrainë dhe NATO-n e cilësoi një kërcënim për vendin.