Paraditja dhe mbrëmja e kthjellët, pasdite rrebeshe

Publikuar më: 10/5/2022, ora 07:51

Paraditja dhe mbrëmja e kthjellët, pasdite rrebeshe

Publikuar më: 10/5/2022, ora 07:51

Parashikimi i motit në A2 CNN nga meteorologia Tanja Porja