Paraja dhe Covid, ndryshimet e tregut dhe ku mund të investosh!

Publikuar më: 3/3/2021, ora 22:18

Paraja dhe Covid, ndryshimet e tregut dhe ku mund të investosh!

Publikuar më: 3/3/2021, ora 22:18

Paraja dhe Covid, ndryshimet e tregut dhe ku mund të investosh! Të ftuar: Erald Themeli, drejtor i Politikës Monetare në Bankën e Shqipërisë Artan Gjergji, drejtor i Bursës shqiptare, ALSE Adrian Civici, ekspert për ekonominë, rektor i Universitetit Mesdhetar të Shqipërisë Arton Lena, ekspert për tregjet financiare Ornela Liperi, kryeredaktore e Monitor Eglent Bici, përfaqësues nga Mei Real Estate.

Paraja dhe Covid, ndryshimet e tregut dhe ku mund të investosh!

Publikuar më: 3/3/2021, ora 22:18

Paraja dhe Covid, ndryshimet e tregut dhe ku mund të investosh! Të ftuar: Erald Themeli, drejtor i Politikës Monetare në Bankën e Shqipërisë Artan Gjergji, drejtor i Bursës shqiptare, ALSE Adrian Civici, ekspert për ekonominë, rektor i Universitetit Mesdhetar të Shqipërisë Arton Lena, ekspert për tregjet financiare Ornela Liperi, kryeredaktore e Monitor Eglent Bici, përfaqësues nga Mei Real Estate.