Paralajmërimet e OBSH-së dhe pritshmëritë për valën e vjeshtës

Rubina Muzina, epidemiologe në një spital në Teksas të SHBA-së, e cila mban postin e drejtores së kërkimit në North Texas Heart Center, tregoi për “Ditari” në A2 situatën me pandeminë në SHBA.