Paralajmërimet për kriza, Kikia: Prodhohet frikë në mënyrë artificiale. Lela: Teknikë e vjetër

Publikuar më: 16/11/2021, ora 20:15

Paralajmërimet për kriza, Kikia: Prodhohet frikë në mënyrë artificiale. Lela: Teknikë e vjetër

Publikuar më: 16/11/2021, ora 20:15

Në emisionin Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, analisti Mentor Kikia u shpreh se qeveria prodhon frikë në mënyrë artificiale, në mënyrë që qytetarët të qëndrojnë të kënaqur dhe të mos kërkojnë më shumë, teksa këtu iu referua rritjes së çmimeve dhe paralajmërimit për rritjen e mëtejshme të tyre.

Paralajmërimet për kriza, Kikia: Prodhohet frikë në mënyrë artificiale. Lela: Teknikë e vjetër

Publikuar më: 16/11/2021, ora 20:15

Në emisionin Debat me Alba Alishanin në A2 CNN, analisti Mentor Kikia u shpreh se qeveria prodhon frikë në mënyrë artificiale, në mënyrë që qytetarët të qëndrojnë të kënaqur dhe të mos kërkojnë më shumë, teksa këtu iu referua rritjes së çmimeve dhe paralajmërimit për rritjen e mëtejshme të tyre.