Paralajmërimi i ISHP: Stadiumi plot pritet të sjellë shtim të infektimeve me Covid

Stadiumi i mbushur plot në ndeshjen ndërkombëtare të futbollit mes Shqipërisë dhe Polonisë, mund të bëhet shkak për rritje të numrit të të infektuarve me Covid 19.