Paralajmërimi i OKB-së: Bota të përgatitet për El Nino-n

Publikuar më: 3/5/2023, ora 15:04

Paralajmërimi i OKB-së: Bota të përgatitet për El Nino-n

Publikuar më: 3/5/2023, ora 15:04

Agjencia Meteorologjike e Organizatës së Kombeve të Bashkuara ka paralajmëruar për rritjen e gjasave për zhvillimin e fenomenit të motit, El Nino, në muajt e ardhshëm, duke nxitur temperatura më të larta globale dhe mbase edhe rekorde të reja nxehtësie.

Paralajmërimi i OKB-së: Bota të përgatitet për El Nino-n

Publikuar më: 3/5/2023, ora 15:04

Agjencia Meteorologjike e Organizatës së Kombeve të Bashkuara ka paralajmëruar për rritjen e gjasave për zhvillimin e fenomenit të motit, El Nino, në muajt e ardhshëm, duke nxitur temperatura më të larta globale dhe mbase edhe rekorde të reja nxehtësie.