Paralajmërimi i Vetëvendosjes: Kosova reciprocitet ndaj Serbisë edhe në fusha të tjera

Publikuar më: 3/10/2021, ora 12:50

Paralajmërimi i Vetëvendosjes: Kosova reciprocitet ndaj Serbisë edhe në fusha të tjera

Publikuar më: 3/10/2021, ora 12:50

Kosova do të marrë vendime reciprociteti ndaj Serbisë edhe ne fusha të tjera përveç atij për targat e automjeteve. Paralajmërimin e lëshoi Lëvizja Vetëvendosje e kryeministrit Albin Kurti, që saktëson se fillimisht do të shqyrtohen marrëveshjet e arritura ne Bruksel dhe praktikat qe ndjek Beogradi.

Paralajmërimi i Vetëvendosjes: Kosova reciprocitet ndaj Serbisë edhe në fusha të tjera

Publikuar më: 3/10/2021, ora 12:50

Kosova do të marrë vendime reciprociteti ndaj Serbisë edhe ne fusha të tjera përveç atij për targat e automjeteve. Paralajmërimin e lëshoi Lëvizja Vetëvendosje e kryeministrit Albin Kurti, që saktëson se fillimisht do të shqyrtohen marrëveshjet e arritura ne Bruksel dhe praktikat qe ndjek Beogradi.